Hårda pass i veckan

Jo man tackar. Helt j-a slut. 25° hett och ett redan på pappret utmanande pass blev tillsammans JOBBIGT. Mycket jobbigt. En mil uppvärmning. Sedan några block fartökningar under andra milen. Och sedan en halvmil nedvarvning. Jag brukar ”lätt” klara 25 km utan vatten. Men idag fick jag springa till lokala cafeet och klunka vatten flera gånger. Sista kilometrarna kändes det som att blodet kokade i kroppen. Jag gillar verkligen inte att springa i värme. Men efter dusch och långlunch på favvostället Vallda golfkrog, kändes livet bra igen.

Uppladdning inför dagens långpass i goda vänners lag. Vilken lyx att få promenera bort till goda vännerna Andreas och Gunilla. Och väl där få sätta sig och njuta av en fantastisk middag i deras sällskap&med där här utsikten. Som vi njöt av livet där och då.   Den här bilden är från snabbdistansen tidigare i veckan. 30 min riktigt hårt jobb i löparskorna. Och som vanligt så blir en bra på det en tränar. Och mindre  bra på det en inte tränar. Jag undviker ju systematiskt den här typen av pass. Och det märks på resultatet. På gränsen till dåligt objektivt sett. Men det var däremot inte ansträngningen. Jag slet och rev där under den där halvtimmen och är därmed nöjd. En kan faktiskt bara göra sitt bästa.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>