Härliga dagar

Längre ner i inlägget ser ni bilder från helgens underbara afterrunhäng. Det ÄR lyxigt att springa långpass. Duscha länge. Och sedan transportera sig några hundra meter till fina vännerna Lina och Peter som fixat en helt underbart god måltid till stora som små. De där räkorna som syns i flödet var bara så löjligt goda. Det är färska räkor, citron och en het och hemmagjord mayo.

Tydligen är det redan onsdag idag. Vad hände! Ja, det var tre fullspäckade arbetsdagar och härliga eftermiddagar med barnen. Igår hämtade  jag exempelvis Isak och hans kompis för häng på yoghurtbaren. Efterföljt av ett riktigt grisjobbigt intervallpass. Tro nu inte att det här initiativet kommer från den här mamman och personliga tränaren. Nädå. Killarna snackade hela vägen från skolan om hur taggade de var på att springa intervaller och att jag skulle peppa och ta tid. Mmm. En blir som en umgås. Typ. En superkul eftermiddag och kväll blev det. Livet blir ju så lätt att leva när dagarna blir längre och tiden en kan spendera utomhus likaså.

I detta nu sitter jag på favvohaket i Linne för lunch och för att klara av den administration som också måste hinnas med. Jag gillar verkligen att sitta på cafe och jobba. Det blir en härlig kontrast till såväl hemma- som ptlivet. Omväxling förnöjer. Och jag har faktiskt redan hunnit med att träna för egen del (kort fartpass) och haft en pt samt ett företag. Innan lunch. Det får en vara nöjd med.
img_1897.jpg

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>