Fest, träning, katter, barn och jobb…

img_1838-1.jpgimg_1839-1.jpgimg_1844-1.jpg …ungefär så. Och du har en perfekt sammanfattning av senaste veckan. Jösses alltså. Hur hinner en med? Ja, jag undrar emellanåt hur jag lyckas klämma in alltsammans. Men med en bra plan, konstant höga energinivåer (pga. bra träning och bra kost) och en stor portion vilja så går det nästan alltid ihop. En gång den här veckan ”råkade” en dubbelbokning smyga sig in i kalendern. Men det löste sig pga. flexibla och lojala klienter; fördelarna med långsiktiga klientrelationer är många. I det här faller var det exempelvis inga problem att justera tiderna så att det löste sig bra för alla parter i slutändan.

Bästa träningen den här veckan måste nog vara onsdagens långa intervaller (eller snarare korta trösklar) om 3 x 10 min. Jag sprang på i en hög fart hela passet. Och jag lyckades hålla planerad fart även om det var motigt nästan hela sista intervallen.

Bästa kvällen är otvivelaktigt onsdagen där jag var en av tio tjejer på en underbar middag på Brasserie Lipp. Annie, värdinnan för kvällen hade bjudit in tio tjejer som hon inspirerats av på olika sätt. Vi som var inbjudna hade ingen koppling till varandra. Sedan visade det sig ju att kopplingarna fanns när vi väl började samtala med varandra. Bl.a. hade jag företrätt en av tjejerna i en tvist under tiden jag jobbade på advokatbyrå. Menyn var helt igenom vegetarisk och helt i min smak.

Idag har jag sprungit långpass. Fick ihop 32 km. Men det får ni läsa om på min instagram.

 

Ha en skön lördag vänner!


  
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>