Mat, träning, umgänge och mys

Livet är så enkelt när en slipper vardagspress och stress.  Frågor som val av lunchhak, träningsform och vilka backar som ska erövras blir de spörsmål som stöts och blöts vid frukostbordet. Vem handlar middagsmaten. och vem ska tillaga den. Alla bidrar med liten insats och så blir det massor av tid över för alla att göra vad en vill.

 

Jag har exempelvis sprungit uppför skidbackar, sprungit intervaller på löpband och svingat tunga kettlebells på all tid jag haft till förfogande. Jag har också spelat kort, myst, åkt pulka och bastat med barnen utan stress. Och inte minst njutit av långa och stadiga grötfrukostar med syrran, svågern, mamma och mannen (några barn är morgonpigga och har käkat innan oss och några är morgontrötta och har käkat efter), softa luncher i backen med skidgänget och härliga middagar i såväl stugan som på restauranger.

 

Men nu är det slut på fjällivet för i år. Och imorgon  styr vi kosan mot Göteborg och våren. Veckan som kommer är mer än fulltecknad och jag har flera nya uppdrag som startar upp; bl.a. kommer jag att leda fysträning för all personal på några av stans mesta hotell. Det ser jag mycket fram emot. img_1655.jpgimg_1669.jpg
  
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>