I fjällen

Jag har medvetet varit lite mindre aktiv här på bloggen. Men ge inte upp på mig. Jag kommer tillbaka. Det är bara det att jag har jobbat så mycket senaste veckorna. Och tid ut på andra aktiviteter medför mindre tid på andra dito; i detta fall har bloggen fått stå tillbaka. Trist. För jag gillar verkligen min lilla blogg. Och jag gillar dialogen med er.

Hursomhelst. Just nu är jag med familjen i Trysil. Syrran och hennes familj, liksom mamma, är som vanligt också med på skidäventyren. I år är förutsättningarna för längdåkning inte lika bra. Jag har därför valt att springa istället. Gillar ju inte det här med utförsåkning. Sannolikt eftersom jag är feg, farträdd och löjligt dålig på den här sporten. Men jag är med hela vägen till liften. Därefter springer jag min runda för att sedan möta upp gänget på lunch. Vinkar av dem efter lunch varefter jag går till affären, promenerar runt byn, hänger i gymet , fixar varm choklad&ostmackor eller läser (just nu: Löparens hjärta av Markus Torgeby).

Idag sprang jag fem kilometer i kuperad terräng som uppvärmning inför långa intervaller på löpbandet. Hade en bra känsla under intervallerna idag. Och jag passade på att verkligen njuta av detta. Nästa gång kan det vara tvärtom. Imorgon blir det en lätt jogg utomhus på förmiddagen och ett överkroppspass i gymet på eftermiddagen. Det här med att leva och bo i kollektiv är verkligen en bra grej. Alla hjälps åt vilket frigör mycket tid åt var och en att pyssla med det som hen vill göra.
  
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>