Mer om hälso- och träningsveckan i Polen

parkhotel-053

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotellet ligger uppe i de polska bergen; mycket nära den tjeckiska gränsen. Vi kommer att befinna oss på ca 600 m höjd över havet (och såklart ännu högre upp på våra olika hikingturer). Många uthållighetsidrottare (exempelvis har polska skidlandslaget en ”hub” i närheten) förlägger sin träning här då det mikrobiella klimatet bl.a. erbjuder en mycket god höghöjdseffekt.

Den övergripande träningsprogrammeringen ser ut enligt följande:

Morgonpasset: ca 45 min jogg/promenad/yoga med primärt fokus att väcka och förbereda kroppen.

Dagpasset: ca 90 min (upp till 120 min) Löpning. Jag kommer att ansvara för distansträning. En distansträning som kommer att förläggas på närliggande stigar men också på ett populärt landsvägsparti där många löpare håller till. Hiking/promenad. Maria Edholm Chami håller i lugnare bergs- och hikingpass. Hon ansvarar dessutom för ”våga springa”-passen. Hiking/Bergsträning: Stina Albihn fokuserar på kraft- och syrauthållighet i skidbackar och berg som ska att erövras såväl uppåt som nedåt.

Eftermiddagspasset: ca 60min. AtletYoga (vi stretchar framförallt muskulatur som används specifikt under lägret). Löpskolning/fartträning (fokus på teknik och optimering av löpsteg). Styrketräning med kroppsvikt som primärt redskap och fokus på funktionalitet. Vattengympa (i hotellets regi)

Nivåerna och intensiteten på träningspassen kommer att vara anpassade så att alla kan delta. Såväl nybörjaren som elitmotionären kommer att utmanas på adekvat vis. Varje dag väljer du som deltagare ditt spår. Allt utifrån dagsform och energi.

En av dagarna ger vi oss iväg på ett längre guidat hikingpass i bergen som tar tre till sex timmar beroende på vilket tempo du väljer att hålla. Den dagen kommer enbart yoga och vattengympa att erbjudas.

I paketet för veckan ingår flygresa från Stockholm eller Göteborg till Prag, transfer med buss från flygplatsen till hotellet, helpension (frukost, lunch och middag), guidad heldagshiking och en timme behandling (halvtimme massage och halvtimme kurbad).

Priset för resan är 8990:- (del i dubbelrum). Enkelrumstillägg: 500 kr. Tillägg för deluxerum 400 kr per person

Flygtider. Utresa: 21 Sept, Göteborg – Stockholm: 07.15 -08.15; 21 Sept: Stockholm – Prag 09.25 -11.20
Hemresa: 28 Sept, Prag – Stockholm: 11.50 -13.45; 28 Sept: Stockholm – Göteborg 14.55 -15.50

Anmälningsförfarande

Maila anmälan till: stinaalbihn@hotmail.com
Du anger
Namn
Adress
Personnummer
Val av rum (enbädds om du inte tar med någon rumskamrat, ange namn på rumskamrat om du tar med dig)
Pass nummer

Ange också ev födoämnesallergier
Anmälan är klar när du betalar din resa 8990. 1000 kr är deposition och kommer inte att återbetalas om du av någon anledning ändrar dig.
Inbetalningen görs till bg: 658-7281. Ange namn och personnummer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>