Stockholm for the weekend

Då och då joinar jag Henric på en helg i huvudstaden (maken som till stor del jobbar där). Och dessa helger innebär återhämtning, vänner, träning, restauranger och ben i högläge. Det är däremot väldigt lite tid i tvättstugan, vid spisen eller i mataffären. Och den här helgen har inte varit något undantag.

Igår käkade vi middag på stan och lyssnade sedan på Niklas Strömstedt och hans storhetsvansinne på Hamburger Börs.

Den här dagen inleddes med hotellfrukost efterföljt av löpning på Östermalms IP. Långa intervaller stod på agendan. Jobbigt. Men kul. Bra väder, bra uppladdning och gott humör borgade för ett bra pass. Känslan när jag joggade ”hemåt” längs med Sturegatan. Solen sken. Och det som låg framför mig var: date med maken för en lättare lunch på Joe&Juice. Låååång&varm dusch. Bok i sängen. Och så middag med Marcus, Lydia och Stella på stan. Mmm. DEN känslan alltså. Ingen stress. Inga måsten. Inga tider att passa. En sådan där lyckovåg sköljde genom kroppen (endorfinerna gjorde säkert sitt). Allt blir verkligen vackrare och lite härligare i solsken. Och med rörelsekilometer i benen.

Middagen på Jaimies Italian var hur bra som helst. Bäst var sällskapet. Men maten var också bra. Jag åt friterade risottobollar i het tomatsås, lax med vitlöksfrästa gröna bönor och någon ostcreme. Till dessert valde jag varm brownie, vaniljglass, karamelliserde popcorn och kolasås. Ja, ni hör ju.

Morgondagen fortsätter på samma tema. Träning. Denna gången på gym. Fokus på överkroppen. Och tunga vikter ska det vara. Frukost på Hotell Diplomat. Och sedan lite inrednngsshopping innan jag tar tåget hem till Göteborg igen.
  
  

2 Comments

 1. Lotta

  Hej Marie!

  Ja, visst är det underbart med sådana helger! Så skönt att få byta miljö, göra roliga saker och ladda batterierna!
  Vilken fin gul tröja, den passar dig jättebra! Var har du hittat den?
  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  Hälsningar Lotta

  • traningsguiden

   Hej Lotta! Tack, ja jag älskar den. Köpte den på Grandpas (Magasinsgatan, Göteborg) för ett par säsonger sedan. Den är från Rodebjer.//Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>