Exklusiv och ultramodern träning i historisk kurort

Vänner. Den 21 september åker jag och min kollega Stina Albihn till Park Hotell som är beläget i en anrik kurort i sydvästra Polen. Efter att ha rekat och undersökt flera ställen för vårt koncept kändes den här platsen helt självklar. Luften. Vattnet. Naturen. Maten. Behandlingarna. Träningsmöjligheterna. Alla viktiga delar för att kunna realisera syftet med vårt unika träningsupplägg.

Hälsobyn Bad Finsberg är känd för sitt mikroklimat och hit har människor färdats för att dricka brunn sedan 1600-talet. I slutet av 1800-talet byggde man ”hälsans hus”, en magnifik byggnad med en unik promenadhall där bla. Berlinsocieteten brukade frottera sig. Än idag kan man njuta av detta hus och även dricka av det unika, mineralhaltiga vatten som bla. sägs ha positiv inverkan på kolesterolnivåer och främja välbefinnandet.

Hotellet vi ska bo på erbjuder alla tänkbara behandlingar. Alltifrån klassisk massage till ölbad. Och det bästa av allt. Kvaliteten på behandlingarna är topnotch samtidigt som priserna är oerhört attraktiva. En behandling om dagen kommer ni att hinna med även om ni hänger på samtliga träningar under dagen.

Den träning vi bedriver under veckan är ett upplägg som baserar sig på en mix av kondition, styrka och rörlighet och kommer att erbjudas i tre block per dag; morgon (lugnare träning i form av yoga, promenad eller löpning), förmiddag (kvalitetsträning styrka eller löpning) och eftermiddag (yoga eller lättare konditionsträning). Träningen kommer mestadels att ske utomhus i form av hiking uppför skidbackar och berg; i form av löpning längs de slingor som löper i och runt orten; i form av styrka i hotellparken eller i form av atletyoga vid poolen. Inomhus erbjuds vattenjympa. Alla träningsformer kommer att vara nivåanpassad utifrån träningsvana och förmåga. (Inga förkunskaper är nödvändiga!) En av dagarna beger vi oss iväg på guidad tur i form av heldagshiking i bergen, på ängarna och i naturen omkring hotellet.

Ta med dig mamma eller pappa, bästa vännen, kompisgänget eller livskamraten. Eller åk på egen hand. Varje kväll äter vi middag tillsammans och samlas, för de som så önskar, för föreläsning eller annan gruppaktivitet därefter. Träna så mycket ni har lust till under de tre träningsblocken, njut av behandlingar, hiking, relaxation och att ge dig själv det du behöver under en vecka för livet.

Med oss har vi också med oss en särskild mappietränare: Maria Edholm Chami i syfte att säkerställa att alla nivåer på träningen kan erbjudas och tillgodoses på ett fullgott sätt.

Priset för veckan är 8990 kr och då ingår flygresa från Stockholm eller Göteborg till Prag, transfer med buss från flygplatsen till hotellet, helpension (frukost, lunch och middag), guidad heldagshiking och en timme behandling (halvtimme massage och halvtimme kurbad). Ni anmäler er genom att maila till marie@traningsguiden.net eller stinaalbihn@hotmail.com

Varmt välkomna

img_1324.jpgimg_1326.jpgimg_1325.jpgimg_1321.jpgimg_1323.jpgimg_1320.jpgimg_1322.jpg

2 Comments

  1. Martina

    Verkar grymt kul – har länge velat åka på träningsresa… Får väl se om man får ta lite ledigt i september :)

    • traningsguiden

      Ja, det här kommer att bli precis hur kul och bra som helst. Håller tummarna för att du får ledigt! Hör av dig så snart du vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>