Sköna söndag

Känslan när en kliver innanför dörren klockan 8.30. Mr Garmin visar 20 kilometer. Kidsen sover. Och allt som väntar är sköna söndag med familj och vänner. Ungefär som att vakna upp på julaftonsmorgon.

På med full laddning i kaffepannan. Ratta in radion. In i en rykande het dusch. Livsandarna dansar i kroppen.

Dejtar maken på en frukost i köket. Väcker sedan barnen som får grillade mackor och drickyoggi i bilen. Vi ska nämligen till Slätta för att hälsa på ”gamla” och nya kusiner. Särskilt längtar vi efter att mysa med familjens senaste tillskott; Meja, som är min yngsta systers lilla prinsessa. Som till råga på allt ser ut precis som min Isak när han föddes. Mosterhjärtat slår frivolter när denna lilla tös – vilandes på min arm – blickar upp mot mig för att sedan somna gott i min famn.

Älskar att hänga med mina systrar med familjer. Barnen leker vilt och högljutt. Mitt i allt detta sitter vi systrar med makar och samtalar om livet och dessa barn. Vi äter god mat. Och hembakad tårta (min äldsta lillasyster måste vara den bästa tårtmakaren någonsin). Jag njuter av varenda minut fram till jag inser att vi måste åka exakt NU eftersom jag och Alice ska på föräldramöte och kickoff med hennes fotbollslag.

Alice och jag ansluter sedan hemma med Henric och övriga ungar. Vi käkar falafel och sätter punkt för en fantastisk helg. 

img_1214.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>