Torsdagspasset

Två riktigt kvalitativa träningspass vill jag få in varje vecka. Och då menar jag sådana som inte bara är meditativa joggar eller random styrketräning. Ett av dessa brukar genomföras på onsdag och utgöra löpning (intervaller, tröskellöpning eller liknande.) Och det andra; ett styrkepass, tränar jag med Stina på torsdagar. På denna bas håller jag mig flytande under veckan i övrigt. För jag tränar ju många fler pass under veckan. Men på dessa pass ställer jag inga krav på mig själv vad gäller prestation eller genomförande. Hursomhelst. Veckans torsdagspass innehöll en massa bra grejer. Tunga svingar. Medicinbollskast i alla ritningar. Benpressar. Långa stretchar. Och enarmspressar. 
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>