På mina fronter

Vad som händer i mitt liv. Tja, det vanliga: familj, jobb och träning.

Familj. Maken har fyllt år och det har vi förstås firat på mesta sätt, måndag till trots. Plättårta på sängen. Skönsång. Paket. Önskemiddag (spagetti och köttfärssås). Och mera paket. Och tårta (enligt önskemål blev det en toscatårta med krämig vaniljfyllning – supergod!)

Jobb. Massor av jobb. Nya och gamla samarbeten. Om jag inte ser upp riskerar jag ju att göra ”karriär”. Så hade jag inte tänkt mig när jag startade den här verksamheten. ”Karriärerande” har jag ju redan sysslat med i advokatvärlden. Men jag gillart. Nä förresten. Jag älskart. Så mycket att jag verkligen måste påminna mig hela tiden om att begränsa mig vad gäller förfrågningar om samarbeten och nya uppdrag.

Träning. En kort och lugn jogg på tisdagen följdes upp av femtio minuter tröskel idag. Som jag skrev på instagram så har jag dubbla känslor inför de här tröskelpassen. Jag ser liksom fram emot dem på så vis att jag nästan blir lite pirrig. Ni vet sådär som inför tävling. Samtidigt som jag har lätt ångest. Det är ju jobbigt. och inte bara under några minuter. Utan som idag; under FEMTIO minuter. Under själva genomförandet pendlar känslan precis hela tiden mellan hopp och förtvivlan. Mellan bekvämt och obekvämt. Efteråt är en så lättad. Så nöjd. Samtidigt som en vet att det inte var sista gången. Börjar i princip frukta nästa tröskel omedelbart efter avklarad dito.

Imorgon blir det fokus på tunga benböj, långa stretchar och stabilitet.

img_1099-2.jpgimg_1092-2.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>