Making a weekend

Fluffigt och mysigt. Ja, så känns det just nu. Helgkänslan innefattar väldigt mycket rykande het soppa, värmande te, raggsockor och seriekollande under mjuka filtar. Helgkänslan innefattar däremot inga som helst klackar, höga ljud eller champagnebarer. Var sak har sin tid.

Först på gymet imorse. Allt för att maximera mystiden. Efter avklarat överkroppspass begav vi os till Hotell Opera för långfrukost. Hade kunnat sippa på mitt kaffe hela förmiddagen om det inte vore för löpcoachingdate med en klient. En klient som hade allt annat än vädret på sin sida. Dessutöm första riktiga löppasset för hennes del. Men som jag informerade om innan vi klafsade iväg i snösörjan (i hennes sprillans nya skor): alla andra pass kommer att kännas enkla och mysiga efter det här. Och visst var det mysigt när vi väl kommit iväg (och inte längre kände isslasket som sköljde över tårna i vart- och vartannat steg). Mysigast var dock att komma hem. Duscha varmt. Äta soppa. Och slutligen inta den där filtpositonen i soffan.
  
Att någon dag låta tvätt, disk, sociala aktiviteter eller krav på att åstadkomma något som helst ”vettigt” är faktiskt väldigt hälsosamt. Har jag märkt efter slutsatser dragna av forskning utförd på egen hand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>