Snabbdistans

Om det är något pass jag verkligen känner gör skillnad för mig, så är det snabbdistanspasset. Så sjukt jobbigt på alla sätt. I onsdags sprang jag i en oskön fart i 40 minuter. Humöret gick upp och ner under de här minutrarna. Och jag planerade hela tiden att sänka farten. Men så blev det inte. Och jag höll i hela vägen fram. Även om tempot på ”hemvägen” var något lägre pga. rejäl motvind. Efter ett sådant här pass, särskilt också när väderförhållandena är lite bistra (ca -2 när det begav sig), känner jag mig rätt ”tagen”. I vanliga fall återhämtar jag mig ganska snart efter ett löppass. Men det här passet kräver att jag fokuserar på återhämtningen. Hursomhelst är känslan i kroppen så skön efter en sådan här löpning. Harmoni, nöjdhet, glädje, aptit, energi, relaxation och tålamod är bara några av de saker jag tillskriver afterrunkänslan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>