Sportlovsjogg

Ännusålänge har jag inte rört mig jättemycket den här veckan. Men det är ju trots allt bara tisdag och det finns många dagar kvar att träna på. Igår ägnade jag mig enkom åt pussel, sällskapsspel, fika och annat stillasittande mys. Idag inleddes dagen med en mysig jogg med Isak. Men därutöver har vi fortsatt i samma hjulspår som igår. Har fått många frågor om hur en kommer igång att springa med barn. Tänkte att jag skulle försöka knåpa ihop ett inlägg om det framöver.

Resten av veckan kommer förhoppningsvis att medföra en hel del träning. Dock att jag har megamycket jobb under kommande dagar. Men jag hoppas och tror att såväl luckorna som energin kommer att finnas där. Imorgon ska jag iallafall riva av veckans värsting: ett tröskelpass i marafart. Ett pass att frukta på förhand. Men ett pass att älska när det är avklarat. Bara jobba sig igenom del för del. Återkommer i ärendet.

Som vanligt blir det även yoga, benstyrka (prehab, rehab, och löpfokusbaserat just nu) och ett styrkepass med fokus på rygg, axlar och armar. Bålen brukar jag väva in i de olika passen under veckan. Gillar att dela upp bålträningen på olika pass eftersom den ”suger musten ur mig” och att det är omöjligt att träna alla delar kvalitativt under ett pass. 
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>