Födelsedagsfirande


  
  
  

 

Random pics. Random ordning. Från vistelsen på Upper House. Vilken härlig kväll med oräkneliga antal rätter. Och väldigt många sippar fantastiska viner. Utsikten. Maten. Kvällen. Och så den där speciella känslan av att fylla år. Älskar ju att addera lite lyx i livet. Blir ju liksom sådan kontrast till mitt  mamma- och snorsportande svettiga liv.

Under vistelsen hann jag även med ett löppass i urban miljö och ett överkroppspass i gymet. Gymet var osedvanligt bra för att vara just ett gym på ett hotell. Men vänner: utsikten! Utsikten. Fantastiskt är en underdrift. Hade dessutom hela gymet för mig själv. Kändes lite surrealistiskt att kötta chins med den utsikten. Men det verkar ha fungerat för jag har rejält med träningsvärk i latsen.

Måste även nämna något om frukosten på Upper House. Den är nämligen lite speciell. Det finns en liten buffé med riktigt goda grejer. Inga ”storpack” här inte…det godaste av det goda i smakfull paketering. Och det en ska äta lite mer av får en beställa från köket. För mig blev det rågpannkaka och äggröra. Gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>