Styrka, rörlighet och löpning

img_0640.jpeg 

Det har varit en bra träningsvecka för mig. Och än är den inte slut. Senaste dagarna har jag bland annat tränat frontböj, bålstabilitet och rörlighet med Stina och sprungit långpass med Henric. Och imorgon ska Henric och jag möta upp Johan för ett överkroppspass. Det senare direkt efterföljt av frukost på Post.

Åh, vilket härligt långpass vi sprang idag. Från Billdal, på snöiga och isiga cykelvägar, till Särö och Blomstermåla. Så himla fint, vitt, ljust och härligt. Och jag kände mig precis hur stark som helst. Idag hade jag kunnat springa långt. Och snabbt. Jag fick bromsa hela tiden för att inte dra iväg i ett för högt tempo (en måste ju tänka på komforten hos sällskapet också). Hursomhelst så är det en välkommen och härlig känsla att känna den där outtömliga energin flöda i systemet. Och en vet aldrig när den kan infinna sig. Idag var en sådan dag jag inte trodde på den. Tio minusgrader och en frukost som aldrig ville ta slut. En liten kopp kaffe till var mantrat samtidigt som snön föll utanför fönstret. Till slut beslutade vi oss iallafall för att dra på oss alla klädlager och dra iväg. Stark från första steget. Och väl iväg kändes inte kylan nämnvärt. Vi sprang sida vid sida men bestämde tidigt att det inte var en pratdag i löparspåret. Främst pga. kylan. Så i med lurar och på med poddar. Tre program av helt blandad karaktär hanns med. Säker Stil, Styrkebyrån och Kropp&Själ (som idag handlade om föräldrarollen – rekommenderas).

Väl tillbaka blev det en varm och lång dusch och  brunch på stan. Lägg därtill att vi hann röja i förrådet, sitta i soffan med middag och en påse lakrits. Och att jag har blivit moster till en liten tjej. Bästa dagen alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>