Spagetti istället för spagat

Senast först. Rörlighetsträning i favoritgungan. ”Stina, för sjutton, jag är i spagat, ta ett kort”. Hmm, så fel en kan ha. Inte ens nära. Men jösses. Det kändes som att hela höften släppte och att jag gled ner i en graciös spagat. Tills jag såg bilden. Jaja. Progression är det iallafall. Och kanske, kanske kommer det en riktig spagatbild lite senare i vår. Som synes kan den här yogagungan användas till mer än att hänga upponer. Jag använder den till stretch överlag. Och som jag gillar den här grejen.

Hursomhelst, lämnar jag spagaten och fyller på med en fredagsspagetti och lite bubbel.


Sedan vi senast hördes har vi också hunnit besöka Eva med familj i Nyhamnsläge (utanför Höganäs). En av de allra vackraste platserna jag vet. Älskar att hälsa på dem i deras fantastiska hus. Prata om allt och ingenting. Fika. Ta promenad vid havet. Kramas med barnen. Skvallra med Eva. Äta god mat. Dricka vin. Att vara där är hälsa och välmående i sin bästa form. Vänner, vänskap, givande samtal, långsamma promenader längs havet, långa middagar – bästa godispåsen för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>