Fortsatt nedvarvat

Jag går på lågvarv dessa dagar. Har en snuvig näsa (vilket inte har hänt på ett par år). Tar det allmänt sett manana. Väldigt skönt faktiskt. Henric och jag hänger runt med barnen som jag väcker när ”arbetsdagen” är slut. Arbetsdagen som under innevarande helger är mellan ca 7-10. Därefter är det second breakfast för mig och lite ryggläge innan vi åker till något mysigt cafe för långlunch, bokläsning, snack och ipad. Och där på cafet hänger vi länge innan vi tar en prommis, eller tränar och fixar kvällens middag. Härligt liv alltså.

Eftersom jag är lite snuvig tar jag det lugnt med löpningen just nu. Fokuserar istället på rörlighetsträning och lätt styrka. Alltihopa harmonierar väl med min sinnesstämning just nu. Fokus också på gemenskap med nära&kära; har haft vänner på middag. Mamma på besök. Firat barmens bästa vänner som fyllt år etc. Och mer sådant är planen för kommande dagar. På nyår blir det att växla upp dock. Då väntar stor fest med tema Casino Royal. Vad sjutton ska en ha på sig?

1J3B6366 fix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>