Julruset

Just nu är det lite glest i loppkalendern. Lite trist kan tyckas. Nu under helgerna har en ju mer tid att ladda upp, springa och hinna återhämta sig. Mina löpande kollegor här i Billdal har dock tagit saken i egna händer och anordnat Julruset som går av stapeln den 27 december. Banan är förlagd i och runt de fina trailstigarna i Sandsjöbacka. Nytt för i år är det går att välja på en 7 kilometer lång (och mer lättsprungen) bana och en längre variant (med mer tekniska partier) om 17 km.

Jag kommer att vara på plats för att springa den kortare banan med några klienter. Vill du också springa? Jag har fått möjligheten att ge bort några startplatser till läsarna av den här bloggen. Maila mig på marie@traningsguiden.net om du är sugen.

Julruset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>