Lever och överlever

Just nu handlar min tillvaro om att ha energi till allt som det innebär att vara storfamiljsmamma med eget företag och hårt arbetande make på distans. I denna tillvaro vill jag ju också träna (gärna mycket) och träffa vänner, gå på julfester och självklart närvara på alla julavslutningar i skola och andra aktiviteter. Jag klagar inte. Bara konstaterar att vissa saker, den här bloggen exempelvis, blir underordnade under vissa perioder. Jag vill dock understryka att bloggen är mig kär och det finns inga planer på att sluta med den. Jag lovar att att lägga mer tid och energi på allt som har med den att göra under inledningen av nästa år.

Min yogahörna pryds numer utav årets gran, som både luktar gott och barrar.

Ingen jul utan barnens pepparkakshjärtan.

Julfest med tjejgänget och deras familjer.

Jag stretchar och lyssnar på Isaks läsläxa. 
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>