Avrundat en bra träningsvecka

Veckans kvalitativa löppass klarade jag som ni vet av i onsdags. I övrigt har det blivit två styrkepass och två rörlighetspass. Dessutom lite spring med klienter och lite mysjoggar på egen hand. Det har varit en bra träningsvecka. Tur det. För närmsta veckan är allt annat än anpassad för träning. Det kommer att bli en kamp att hitta tid för allt som ska hinnas med. Julfiranden, glöggmingel och julavslutningar avlöser varandra i en aldrig sinande ström. Därutöver har jag massor av uppdrag att hantera. Men det ordnar sig. Och kommer det en träningsslucka. Vilket det ju nästan alltid gör – ja då tar jag den.

2 Comments

  1. Isak

    Fy fan är det dit min bröstryggsstretch är på väg? Isf börjar jag tveka.. 😡

    • traningsguiden

      Du är ju snart där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>