Fullt ös

Jag har inte glömt bort den här bloggen. Eller er som läser den. Jag har heller inte tröttnat på att författa blogginlägg eller att hänga här på Träningsguiden. Tvärtom. Jag älskar den här bloggen och allt vad det innebär och medför att driva densamma. Det är ju bara det att  livet utanför den här virtuella plattformen tar all min tid i anspråk just nu. Förra veckan innebar all time high för mig i arbetstimmar. (Ja, sedan jag slutade på advokatbyrån vill säga.) Det är verkligen jättekul. Såklart. Men lägg därtill fyra ungar, ett hushåll, egen träning och en man på resande fot…Ja, ni förstår säkert själva! :-)

Hursomhelst. Nedan följer en sammanfattning av senaste dagarnas höjdpunkter. Mycket trevliga middagar och god mat som avrundat den här hektiska veckan. I fredags var vi på Supper, en sydamerikansk restaurang vid Stora Teatern. Rekommenderas. Och i lördag var vi på en större middag hos goda vänner. Dansuppvisning och gitarrkonsert har också avnjutits i helgen. Och förutom detta har jag sedan i fredags hunnit med ett pass lättare styrka och två morgonjoggar; en på 18 km och en på 11 km.

 

Veckan som kommer ser inte ut att bli mindre innehållsrik. Jag välkomnar december; älskar den här tiden. Och tycker att julafton är bästa dagen på hela året. Men jag bävar samtidigt för allt som ska klaras av innan den 24 december. Som vanligt gäller planering, disciplin och aktivitet. 
  
  
  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>