Hemma igen

Då var jag hemma igen. Känns som att jag inte hinner landa mellan resorna. Än mindre packa upp. Det står väskor med ouppackade grejer överallt. Dags att ta tag i det där nu. Innan jul återstår nämligen bara en mindre weekendtrip till Jönköping och Visingsö i samband med Tomtetåget (ni har väl anmält er).

Hursomhelst. Helgen var helt fantastisk för stora som små. Kanske mest för de små. Men jag har faktiskt också haft riktigt kul. Även om jag kände mig som ett mammavrak när klockan ringde tidigt imorse efter bara några timmars sömn och det var dags att utfodra och transportera fyra supertrötta barn till skolan. Det som inte dödar…Kan säga att det var en befrielse när jag tillslut rullade in på första klientens uppfart.

Någon träning för egen del har det inte blivit idag. Iallafall om en bortser från den stretch för husbehov som utföres lite varstans under dagen. Men jag ser fram emot två kvalitetspass löpning den här veckan. Därutöver blir det några mysjoggar, ett par styrkepass och massor av stretch.

Löppassen kommer att bestå av ett progressivt på löpband och ett kortare långpass med fartökningsinslag.

IMG_0153.JPG

 

Såhär kan det se ut när publikgrannen är en yogi. Tydligen kan en sitta såhär en bra stund…utan att ens reflektera över det hela.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>