Effektiv torsdag


  

En sådan dag! En dag som innehållit bra saker. Saker som är kul just nu. Och i framtiden. Den kombon är ju alltid bra. Jag tänker exempelvis på mötet med Kenth och Stina idag. Vi hann såväl springa som styrketräna. Och långluncha. Under tiden allt pågick planerade vi för framtida events och samarbeten, dryftade branchfrågor och skvallrade i största allmänhet.

Nu kan jag inte längre hålla ögonen öppna. Imorgon ringer klockan strax innan fem. Det är dags att packa in barnaskaran i bilen, flyget och slutligen taxin för att någongång imorgoneftermiddag anlända i Sundsvall. Kommer bli great!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>