Veckans längsta dag

Torsdagar innebär full aktivitet från 07.00-22.00. Jobbar i princip oavbrutet hela dagen. Enda – och mycket välkomna avbrottet – är egen träning med Stina på Vagnhallen Crossfit. Ett pass som ser olika ut varenda vecka. Men ändå alltid innehåller fokus på stabilitet, mobilitet och styrka. Konditionsträningen sköter jag rätt bra på egen hand. Idag jobbade vi framförallt med marklyft och tunga svingar.

Morgondagen ser ut att fortsätta med samma intensitet. Kvällen kommer dock spenderas med min homecoming make. I soffan. Med charkisar och ett glas vin. Vi har bestämt oss för att avstå en tripp till Stockholm och därmed matchen mellan Sverige och Danmark på lördag. Det blir istället fokus på att ta det lite lugnt, fixa ny telefon som är helt ur funktion (nås på FB och mail) och ledsaga klienter på utmanande löppass. Känns bra att vara på hemmaplan denna helg även av den anledningen att vi flyger till Sundsvall nästa helg. Det vankas inspelningar av Gladiatorerna. Och jag ska tillsammans med barnen leda Hercules hejaklack :-)

IMG_4876

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>