Sista dagen i London – för den här gången

Vilken resa vi har haft. London har charmat såväl stora som små och jag är säker på att vi kommer tillbaka snart igen. Det är för övrigt tredje gången som vi åker till hit med barnen och det är en rätt häftig känsla att de kan börja orientera sig i staden, har favoritrestauranger och saker de nu själva kommit på att de vill utforska i mer detalj.

Gårdagen avslutades med Thriller – the musical. Kan varmt rekommenderas för alla som gillar Michael Jacksons musik (vem gör inte det?). Proffsiga underhållare och lagom lång show. Scenen där den spelas är dessutom belägen mitt på Piccadilly Circus och omgiven av flera välrenommerade restauranger.

Idag började jag dagen i hotellgymet. Ett cirkelpass bestående av fyra varv av: fem min rodd (minimikrav 1000 m). Utfall med hantlar (10 på varje ben), 20 dips mot bänk, enbenshöftlyft (10 på varje ben), 10 bensänkningar med efterföljande ”rumplyft” och en serie stretchövningar för rygg och fötter.

Efter pannkakor, äggröra. stekta champinjoner, yoghurt, fruktsallad och alldeles för mycket kaffe begav vi oss till Little Venice för kanaltur till Camden Market. Vilket place alltså. Bästa marknaden som finns. Barnen fullkomligt älskar att kika runt bland saker och människor från jordens alla hörn. Här kan en hitta precis allt.

Vi åt en alldeles förträffligt god lunch på ett kubanskt ställe inne på marknaden innan vi tog taxi till Madame Tassuads. Tredje gången gillt för oss där. Det var ok. Men inte fler gånger nu.

Dagen avslutades på ett supercoolt mexikanskt ställe: Wahaka. Jag åt quesilladas med chili, bönröra, broccoli med gucaemole mm. Så gott.
imageimageimageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>