When in London

Här i London ligger vi inte på latsidan. Det händer grejer mest hela tiden. Höjdpunkten var nog middagen på Imperial China (restaurang i Chinatown  som är rekommenderad i Guide Michelin)  igårkväll. En helt fantastisk upplevelse ur ett föräldrapersperspektiv att dels se barnen beställa, äta och NJUTA av mat som inte smakar precis så som de är vana vid, dels se dem kämpa – och bemästra – att äta med pinnar. Tror nog att den middagen är en av de mysigaste och härligaste kvällar vi upplevt som familj. Det här med att barnen är lite större har helt klart sina fördelar.

Idag började Henric och jag dagen med en en sightseeing i löparskor. Sprang från hotellet. Över London Bridge och längs med Themsen. Vidare över Millenium Bridge och tillbaka till Southbank. Vi höll oss längs med  floden och gjorde bl.a. ett turiststopp vid vid Shakespeare Globe. Grym start på den här dagen som jag spenderat med grabbarna på Science Museum. Henric, som bott i London och känner till geografin på ett bra sätt, hängde med tjejerna på shoppingstråken.

Nu blir det strax gemensam middag på en av Jaime Olivers restauranger varefter vi ska vidare till teaterkvarteren för att uppleva Thriller – the musical.

image

image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>