Mot London

I skrivande stund sitter jag på planet mot London. Två barn till höger. En make och två barn till vänster. Fullt kaos på vägen hit naturligtvis. Men oj så kul vi har när det vankas äventyr. Vi har en genialisk plan för dagarna i London. Återstår att se om vi lyckas omsätta den i praktiken.

Imorgon väntar besök på Towern och Covent Garden efterföljt av middag i Chinatown. På fredag planerar jag att gå med killarna till National History Museum medan Henric vallar tjejerna på Top Shop, Hollister, Victorias Secret mm. Därefter blir det gemensam middag på Jaime Olivers restaurang. Fredagen toppas slutligen med Thriller – The Musical. Lördagen börjar med kanalfärd från Little Venice och upp till Camden Market. Den avslutas på Madame Tassuads och en trevånings mexican/tacoplace. Ja, planen ser bra ut iaf :-)

Kan säga att det är rätt skönt att vila benen här på flighten. Morgonen började nämligen med löpcoachning och följdes omedelbart upp med egna intervaller. Och inte vilka intervaller som helst. Utan 4 x 1,5 km. med två minuters vila. Idag fick jag jobba hårt. Det var sannerligen ingen lätt match att möta uppsatt målfart. Jag har ju varit lite bortskämd med den där lätta och snabba känslan under de senaste veckorna. Idag var det allt annat än lätt och snabbt. Landade iaf alla intervallerna mellan 4.10-4.15 min/km. Jag var helt slut efter intervall nummer tre. Ville lägga av. Förhandlade då med mig själv att jag iaf skulle springa 3 x 500 m. När jag sprungit första femhundringen tog jag ett beslut att springa femhundra till. Och när den femhundringen var gjort, ja då var det ju bara att kötta hela vägen till mållinjen. Nöjd. Och trött.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>