Lördagstankar

Löpning. Mycket sådant sista dagarna. Med klienter. Älskar att hänga med endorfinstinna nysprungna människor. Det är omöjligt att inte bli på gott humör i sådant sällskap. Löpning för egen del har jag inte hunnit med i särskilt stor utsträckning denna vecka. Men jobbet gör ju att det blir kilometer tillryggalagda i de mest varierade tempon ändå.

London. Älskar staden. Och nästa vecka åker vi med hela familjen för att njuta av allt som staden har att erbjuda. Covent garden. Thriller – the musical. National History Museum. Camden Market. Towern. Och mycket mer väntar runt hörnet.

Rykande het soppa. Just nu har jag dille på rykande heta och höstmustiga soppor. Vill helst äta det till såväl lunch som middag. Linsssoppa, morotssoppa, pumpasoppa, tomatsoppa. Och gärna med kryddig hetta. Och mycket ingefära.

Stickade tröjor. I alla färger, former och utföranden. Älskar myskänslan som uppstår när stickad tröja värmer en höstfrusen kropp. Gärna i kombination med boyfriendjeans, mössa och boots. Eller uggs. Om jag känner mig i väldigt mysmood.

Nu ska jag lyssna till tolkningar av Taubeättens alster. Så Mycket Bättre är sannerligen ett program i min smak.

IMG_1780

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>