Färgglatt var temat för dagen

Startade dagen med att mixa alla färgglada bär jag hittade i gömmorna. Adderade avokado, banan, hallonkvarg, mandelmjölk, babyspenat och lite pressad citronsaft. Mixade lite till. Hällde upp i glas. Toppade med ett berg granatäpplekärnor och serverade mig själv och barnen varsin ”Morgondröm”. SÅ gott. Och som vi  gillar den här drinken. Särskilt när den serveras med solgult sugrör och gnistrande röda grantatäpplen. Till detta åt vi fröknäcke med skivat ägg&kaviar. Där och då känner jag att standarden är satt för dagen. Kidsen verkar känna likadant; Isaks kommentar när vi skålade: ”det här är en riktig powerfrukost. Jag kommer att orka jättemycket fotboll på rasten idag”.

image

Efter lätt löpning och stretch för egen del har allt handlat om andras fysik. Jag är en mycket inspirerad personlig tränare just nu. Och jag får så mycket energi av mina klienter. Visst, det går upp. Och det går ner i deras resor. Men jag känner mig så priviligerad att få vara en del i densamma. En del i processen på riktigt nära håll. På insidan. Att bli insläppt. Och göra skillnad. Vilket är drivkraften och det som motiverar mig i arbetet. (Hade jag haft drivkrafter av mer ekonomisk karaktär hade jag nog stannat i advokatbranchen :-))

image

Efter avslutat jobb blev det ärenden på stan. Och ett stopp vid den här ljuvliga ”skyltfönstret”. Ögongodis på riktigt.  Jag vill ta med mig allt hem. Samtidigt som att jag inte vill röra något. Det står ju där så perfekt och genomtänkt. Idag nöjde jag mig med att betrakta hela konstverket en lång, lång stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>