Lyx på alla fronter

Morgonjoggen från heaven. Lätta ben, morgonljus och krispig luft mötte mig i springet denna morgon. Åtta kilometer i en helt vinstilla och nyvaken värld gav mig precis den starten på den här dagen. Och resten av livet. Som jag önskar varje gång springet vinner över morgonsnooze i mjuka&varma duntäcken.

Frukostmys med tidning och oskäliga mängder kaffe. Idag med nykokt hjortronsylt som topping på såväl yoghurten som mackan. Gott.

Träning med maken. Discomusklerna fick sig en omgång. Därefter en burgare i farten på väg mot Rondo för att möta upp vänner och kolla in Orups hyllade krogshow. Konstaterar såhär i efterhand att jag instämmer i hyllningskören. Orup levererade hits efter hits. Och jag förvånade mig själv med att kunna texterna på de flesta låtar.

Dagen toppades sedan med middag på Toso. Asiatisk crosskitchen som jag varit sugen på att testa länge. Först drink på koriander, chilli och melon med edamamebönor och wasabinötter som tilltugg. Därefter grönsakstempura. Följt av torskrygg Tosostyle. Mmm. Ta mig tillbaka!

Lite efterrätt i soffan hemmavid får avrunda den här lyxlördagen och utgöra uppladdning inför morgondagen tidiga långppass.

Gonatt.

image image image image image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>