Tomtetåget – dags att anmäla sig

10339438_10152896078335460_7752525854305349113_o

Foto: Henrik Pehrson

En måltid om året smakar i särklass mer och bättre än alla andra. Jag talar förstås om julbordet på Wisingsö Hotell- och Konferens. Tänk dig att du sprungit jättelångt. Alltså JÄTTELÅNGT. Kroppen är mör och trött. Tom på energi. Den behöver också mycket energi. Den skriker efter energi. Du har duschat länge. Svidat om till smashing festoutfit. Och så tar du en promenad på ca 50 m från ditt rum. Till Wärdshuset som dukat upp med det godaste och mest dignande julbordet du kan föreställa dig. Och som du är i behov av detta julbord. Det går liksom inte att beskiva hur gott. Och hur välbehövligt den där maten smakar.

 

En fest om året är lite roligare än andra. Jag talar förstås om Tomtetågsfesten. Tänk dig en hel hög med enorfinstinna löpare. Som sprungit långt. Alltså JÄTTELÅNGT. Och som är supernöjda. Och superglada. Som precis fått ny energi i form av ovan nämnda julbord. Och kanske skålat i ett glas vin eller två.  Ja, då förstår ju vem som helst att det vankas rejäl fest. Det går liksom inte att beskriva hur rolig den här festen är. Eller vilket drag som infinner sig på dansgolvet. Ingen behöver vara orolig för att gå hem sist. Vissa dansar direkt från dansgolvet till frukosten. Ingen nämnd. Ingen glömd :-)

En löptur varje år genererar mer träningsglädje än andra. En löptur varje år skapar större sammanhållning än andra. En löptur varje år ger upphov till mer skratt, mer pepp och mer glädje än andra.

Jag talar förstås om TOMTETÅGET.  Som i år går av stapeln den 5 december. Mer detaljer och anmälan hittar du HÄR.

1507142_753767174697649_1292626861052783270_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>