Fulltecknat

Alltså jag bara skrattar åt eländet. Ja, min kalender senaste dagarna. Det har nämligen inte funnits en endaste liten obokad tid. Det är morgnarna med barnen. Jobb. Eftermiddagar med barnens aktiviteter och läxor. Och kvällar med med mer läxor, middag och nattning. Därefter jobb igen.

Jag klagar inte. Eller kanske lite. Men det är ändå en klagan med tacksamhet. Jag vill nämligen inte byta ut något av allt som upptar min tid. Det är bara det att sakerna hopar sig ibland. Morgondagen ser ut att gå i samma anda. Men i agendan för den dagen finns egen träning inbokad. Och den kommer jag inte under några omständigheter att rucka på. Den här mamman och tränaren behöver fylla på med energi och endorfiner. Jag tror minsann att det blir korta intervaller imorgon. Toppat med lite rörlighet och prehab. Så välbehövligt.

1J3B6162 fix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>