Mysig morgonjogg och yoga vs. kräftskiva och kalas

Allt i rubriken har hunnits med inom ramen för det här dygnet. Så glad att de där lugna oaserna faktiskt fick ta plats i den här annars helt fulltecknade dagen.

Som tur är ville födelsedagsbarnet ha sovmorgon. Och då passade jag och Isak på att morgonjogga några kilometer. Och det bästa är att han uppskattar det lika mycket som jag. Vi sprang och snackade, skrattade och njöt av den krispiga höstmorgonen. Grönt, lugnt och lantligt beskriver turen för dagen. En highfive och en överenskommelse om att göra detta snart igen avslutade vår runda.

Hem för att fixa tårta och stämma upp i sång för Ebba som firar tolv år. Därefter fölsebarnets önskefrukost: amerikanska pannkakor med melon, bär och nutella. Min egen frukost inhalerades under en raggardusch för att snabbt komma iväg på Stinas yoga. Väl där fick jag såväl ner pulsen som underbar stretch i ljumskar, baksida lår och gluteus.

Men efter den där yogan har det varit highspeedliving hela dagen. Släktkalas och kräftskiva. Massa mys. Och MASSA mat. Jag älskar skaldjur, västerbottenostpaj, frö- och nötbröd, ägg, grönsaker, ostar och aioli. Tror det är min största måltid i år :-)  Så värt. Förresten, jag glömde chokladtårtan till efterrätt. Den var också god. Men inte i klass med huvudrätten.

Nu laddar Henric och jag för en logistiksöndag. Vi har ett tight körschema som pågår hela dagen. Det börjar med ishockey kl 08.00 och sedan går det i ett för alla fyra barnen (ink. lite ptjobb för mig) fram till och med 18.00.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>