Veckans långa

Stressade för att hämta Isak tidigt. Ishockeyträning som börjar 15.30?  (En annan som spelade fotboll, en tredje i stallet och en fjärde som fixade iordning sig för fest…), Men så snart jag fått in honom i ishallen drog jag iväg på veckans långpass. Två timmar hade jag på mig innan det var dags att hämta upp honom igen. Med en podd i örenen drog jag iväg. Först i regn. Sedan i sol. Men inte något jobbigt regn. Och inte heller någon jobbig sol. Vädret var helt enkelt sådär utmärkt löparvänligt. Jag sprang på i godan ro. Njöt av den där sköna känslan jag har i kroppen; den är verkligen med på noterna och svarar bra på all träning just nu. Känner mig både stark och snabb. Och inte minst rörlig! Och det tackar jag Stina för. Kan verkligen rekommendera hennes koncept AtletYoga som hon bl.a. kör på Vagnhallen på lördagar kl. 11.45. I särklass bästa yogapasset enligt mig. Hursomhelst. Efter 13 km hade jag bestämt mig för att köra på 15 min fartökning.

Så, av med podden och på med lite radiohits. Ökade farten. Kändes lätt. Låg till och med under halvmarafart under den där kvarten. Avslutade sedan med några kilometers jogg. Denna kändes dock mindre njutbar, Inte pga. trytande krafter. Utan pga. av ömmande tår. Dessa tår (som fått lite motsträvig massage av maken :-)) ska nu vila tills imorgonbitti. Då väntar återhämtningsjogg med de små männen i huset.

I avsaknad av bilder från dagen löpning bjuder jag på gårdagens styrkeprov.

imageimage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>