Söndagsspring

Idag fick göteborgslöparna njuta av det bästa av alla löparväder; soligt, krispigt, lagom varmt, lagom kallt. Och så en lätt bris på det. Höstliga färger sprakade i stark sensommarsol. Och reflekterande solstrålar gnistrade och glittrade som diamanter längs med havsbandet.

Henric och jag gav oss iväg. Han på postmaratontrötta ben. Och jag med massor av spring i benen kvar att plocka ut. Efter sex kilometer kände maken sig nöjd. Själv sprang jag ytterligare 12. Sedan tog springtiden slut. För att maximera det hela lade jag till en liten fartökning på sluttampen.

Dagen har sedan inneburit jobb, utprovning av ny ptbil och söndagsmiddag hos underbara vännerna Rebecka och Calle. Och middagen. Mmm. Chevretoast till förrätt. Mustig höstgryta där i mitten. För att sedan avslutas med äppelpaj. Och nu njuter vi av ett sådant där favorithäng i soffan. Efter här helgen kan väl inget gå fel? Kommer att bli en bra vecka! Träning, jobb födelsedagar, kalas och kräftskiva. Festen fortsätter!

8G1A5858 fix

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>