Fredag och lördag from heaven

Fredageftermiddag. Slidar in på uppfarten och kastar mina välanvända pt-kläder i tvättkorgen. Tar en dusch och fixar håret lite extra. Lägger lite omsorg på makeupen. Tar på mig favorittröjan från James Perse, stuprörsjeansen från Acne och ett par heels. Adderar smycken och väska. Känner mig som en million dollar baby. Tänk så lätt det är att känna sig glammig när en går runt i tights och träningskläder mest hela tiden. Njuter av känslan en liten stund. För jag vet att snart har jag en fläck någonstans (är värre än barnen på att smutsa ner mig). Och snart sitter jag barfota och viftar på tårna. Men en liten stund njuter jag av att känna mig hel, ren och tjusig.

Föremålet för allt piffande är träff med vännerna i champangeklubben. Alltid lika mysigt, trevligt och efterlängtat. Hillevi, dagens värdinna, hade fixat så fint och som vi njöt av bubbel och  mat.

Lördagen börjar med jobb. Min klient Hanne ska springa sitt längsta löppass någonsin. En tjej som gått från att inte gilla löpning alls. Till att bli en riktigt inbiten löpare med ett fantastiskt driv, intresse och engagemang. Så imponerad av resan hon gjort. En resa jag fått förmånen att ta del av. Att som coach få följa med- och motgångar. Ta del av toppar och dalar, svett, skratt och frustration är så oerhört fantastiskt. Och faktiskt själva essensen i det yrke jag nu valt att ägna mig åt.

Löppasset då? Det gick så bra så. Idag var det bara medgång, skratt och toppar. Hanne: du är GRYM.

Egen träning i form av yoga och styrketräning har sedan förgyllt denna dag. Liksom en alldeles utomordentligt god lunch på Elite Park Aveny. Känns helt självklart att avsluta den här dagen med ett kvalitativt soffhäng.

image image image image image

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>