Höstiga kvällar

Kväll igen alltså. Älskar kvällar. Särskilt höstkvällar. Känslan när en för sista gången för dagen stänger ytterdörren. Fixar iordning en rykande het middag. Tänder löjligt många ljus. Läser läxor med barnen. (Och lär mig massor! Nu senast uppdaterade jag mig på Europas geografi.) Lyssnar på soft musik (just nu inne i en Norah Jonesperiod). Kryper ner i soffan. Gärna framför Halvåttahosmig. Med te (just nu Vanilla Caramel) och mörk choklad med havssalt och nötter.

När dagen som föregått den här kvällen har inneburit jobb med att stärka upp nyförlösta mammor, stressade karriärister och klienter som ordinerats fysisk aktivitet på recept. Och dessutom innehållit yoga och intervaller för egen del. Ja, då känns allt ännu lite bättre.

10 st 600 m intervaller har idag sprungits på löpband. Jobbigast var utan tvekan första och sista. Hursomhelst blev det totalt sex km i sub 4.00 min/km. Det är den här farträdda tanten mycket nöjd med.
1J3B6135 fix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>