Fit n Run Health Club: andra dagen

IMG_6572.JPG

IMG_6562.JPG

IMG_6566.JPG

IMG_6560.JPG

IMG_6535.JPG

Vilken dag! Idag igen. (Vilken helg! Och fler lär det bli.) Morgonjogg och morgonfys. Morgonyoga och morgonsol. Frukost. Ptpass för deltagarna; löpning, gym eller rörlighet. Föreläsning och energipåfyllning. Igår höll jag en inspirationsföreläsning. Idag höll Marcus en mer faktabaserad föreläsning om träningsupplägg och träningsplanering etc.

Återkopplingen från deltagarna har varit fantastisk och Marcus och jag kan inte vara mer nöjda med genomförande och utfallet av den här träningshelgen i Stenungsund. En annan sak är att vi är helt slut. Såväl fysiskt som mentalt. En känsla som infunnit sig nu här ikväll. Som en klassisk baksmälla. Typ. Men lite glass, te, lakrits och choklad får råda bot på det liksom energiunderskottet som uppstår under en helg fullspäckad med träning och jobb. Så härligt också att komma hem till maken och fyra glada ungar. Henric har förstås gjort en fantastisk insats på hemmaplan i helgen.

Nu väntar ny vecka och nya jobb. Roligast i veckan är mötet med min webdesigner. Förhoppningsvis kan vi justera de sista detaljerna så att jag äntligen kan börja blogga på den nya  sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>