Förberedelser inför Fit n’ Run Health Club

IMG_6509.JPGIMG_6508.JPG

Träning med Stina och syrran igår. För att reboota systemet och påbörja uppladdning inför helgen på Stenungsbaden Yacht Club.

Idag har jag och Marcus haft planeringsmöte, packat goodiebags och sytt ihop de sista förberedelserna inför Fit n Run Health Club. Kommer bli en topnotchhelg. Längtar. Och nu ser vädret ut att bli riktigt bra. Önskar nästan att jag själv kunde delta som gäst. Så bra är passen. Föreläsningarna. Hänget. Goodiebagsen. Sannolikt kommer det att bli många fler av dessa helger framöver.

Ni kommer självfallet att få hänga med i händelserna här i bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>