Svettfest på jobbet

Åska i luften. Kvavt. Och varmt som attans. Lägg därtill uteträning för hela slanten. Kan säga att jag svettats ymnigt denna dag. Och så trots att jag inte tränat något eget pass. Men vilken dag alltså. Först coachsamtal under promenad med första klienten. Därefter uteträning på terassen hos en familj som bor med värsta bästa havsutsikten (tränar hela familjen och kan lätt hänga där en halv arbetsdag :-)) Lunch på favvostället Vallda Golfklubb med fin vän. Därefter spring längs havsbandet med en klient samt utefys med en annan. Hämta barn. Handla. Dansa. Bada. Läsa läxor. Käka supergod middag. Och slutligen krascha i soffan.

En bättre vardag.

 

IMG_6482.JPG

Testade den här idag. Helt ok. Men långt ifrån originalet. Colazero: en av mina laster i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>