Yoga kind of day

Lugn söndag. Började med långfrukost i solen med övernattande gäster. Därefter ett mycket välbehövligt yogapass. Kände mig riktigt stel efter löpningen igår. Det som hände därefter var mycket ovanligt. Jag cyklade till affären (själv!). Inhandlade lunchsallad, dricka och jordgubbar som jag packade ner i cykelkorgen tillsammans med en bikini. Susade sedan nerför backen och letade upp en perfekt plats för solnjut. Ut med handduken. På med bikinin. In med lunchen. Ner på handduken. På med Sommar i P1. HUR härligt. HUR avkopplande. Jo, precis HUR mycket som helst.

Efterföljande jobbtimmar kändes bara roliga och som ett trevligt avbrott i allt det lugna. Särskilt med vetskapen om att dagsslutet väntade på Blomstermålas uteservering.

Ni som följer mig här på bloggen vet att jag gillar kontraster. Och om den här söndagen går i yogan och lugnets tecken är stundande måndag precis tvärtom. Välkommen fulltösmedvetslösveckan.

IMG_6460.JPGIMG_6465.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>