Happy Running Coach

IMG_5673.JPG

Idag har jag jobbat i löparskor, linne och tights. Vid bohusländska havsutikter och grönskande stadsparker. Hela tiden en peppad, glad, trött, nöjd eller flämtande klient vid min sida. Långa intervaller, korta intervaller. Uppjogg, Nedjogg. Ja, passen avlöste varandra och benen&coachandet flöt på så bra. Humöret, benen och energin var på topp mest hela dagen. Och jag njöt där och då. Istället för att analysera eller fundera över varför det var så just idag. Och inte andra dagar.

Nu i efterhand funderar jag på om det kanske berodde det på den magiskt goda havregröten som kokades på mandelmjölk och serverades med kvarg, blåbär och granola? Kanske på det magiskt härliga vädret. Sol, blå himmel och lätt bris. Eller på de magiskt samarbetsvilliga benen. Lätt, flygande och rytmiskt. Sannolikt på en kombination av alltsammans.

Dagen toppades med ett fantastiskt yogapass med Stina. Varenda liten muskelfiber jublade. Höfter och bröstrygg är som pånyttfödda. Med den känslan och en ny skogshuggarmiddag somnar jag lycklig om fem minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>