Solig arbetsdag

IMG_6376.JPGIMG_6369.JPG

Vilken underbar dag på alla sätt och vis. Efter lite morgonjobb fick jag besök av min Stockholms- och Halmstadbaserade kollega Kenth. Vi genomförde självfallet en del av mötet i löparskor. Ett möte som vi sedan fortsatte på solig terass vid havet. Sämre kan en ha det på jobbet helt klart. Vårt koncept för företag och löpträning för anställda och/eller kunder inför lopp respektive löpträning på konferenser börjar ta form. Något som båda redan jobbar en del med. Men ett koncept vi gemensamt håller på att lyfta några nivåer.

Efter detta fortsatte arbetsdagen på TFC där jag återförenades med klienter som haft sommarlov från mig. En riktig energiinjektion som hjälpte mig upp i chinsräcket många gånger på styrkepasset som också satte punkt för den här dagen.

Nu har jag precis laddat med en riktig skogshuggarmiddag inför morgondagen. En arbetsdag som mestadels kommer att spenderas i löparskor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>