Ompackning pågår

                

Den här dagen har mest handlat om att tvätta, packa och fixa med allt inför två veckors bortovaro och semester för hela familjen. Sex personer. 14 dagar. Det blir 84 stycken kalsonger och trosor. Ja, lägg därtill ALLT annat som behövs… Tur att vi har vår lilla buss!

Egentligen skulle dagens inlägg handlat om mina reflektioner om helgens Sommartåg. Men de där reflektionerna är inte riktigt färdigskrivna ännu. Så ni får helt enkelt läsa om tåget imorgon istället. Däremot kan jag berätta att jag blev väldigt glad när Alice och Ebba idag undrade om jag inte kunde visa dem hur ett styrketräningspass kan se ut. De vill nämligen börja styrketräna. (#barngörsommangörintesommansäger) Vi gick igenom några enkla övningar och grunderna gällande hållning och corestabilitet. De gillade det. Och nu har vi bestämt att köra några övningar varannan dag under sommarlovet. Så glad att banen börjar intressera sig och ta egna initiativ gällande detta.

I övrigt har kidsen roat sig med spring i vattenspridare och bollekar i olika utföranden. Själv har jag mest röjt runt och grejat med än det ena och än det andra. Imorgon har jag dock för avsikt att vara fullständigt närvarande igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>