Dan före dan

IMG_5011-0.JPG

På bilden ovan ser ni mig (som vanligt :-)) och Peter.

Peter som fyller 50 år imorgon. Det ska han fira genom att bl.a. vara med och springa delar av sträckan på Sommartåget. Idag firade han med en lunch tillsammans med vänner och kollegor där jag också var inbjuden. Nykokta havskräftor med tillbehör stod på menyn. Lyxigt värre.

Jag har till dags dato tränat Peter mer än 100 timmar. Sedan juni förra året. Då han sökte upp mig efter att ha fått en stroke. Att träna med mig skulle bli hans 50 årspresent till sig själv. Och vilken resa han (och vi) har gjort under det här året. Det går liksom inte med ord beskriva hur stolt jag är över vad han åstadkommit på såväl det fysiska som det mentala planet under det gångna året.

Imorgon är han alltså på plats på Jönköping Central tillsammans med en hel bunt taggade löpare från hela Sverige. Vilken grej det här är! Men mer om detta kommer under följande dagar. Nu är det nämligen – efter en alltid lika välsmakande middag här på Hotell Victoria i Jönköping ikväll – dags att släcka lampan för några välbehövliga timmar på sömnkontot.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>