Busy dag, relaxad kväll

    

Jösses alltså. Mitt liv rullar just nu i fast lane. Det händer så mycket varje dag att det nästan är löjligt. Men mycket kul! Kuligast av allt är att Sommartåget endast är en dag bort. Minst kuligast är allt jag måste hantera och hinna med dessförinnan. Morgondagen bjuder på ett gediget schema av händelser noggrant planerade in i minsta detalj och minut. Men det brukar ju lösa sig  om en lever efter principen en sak i sänder. Och det är precis vad jag kommer att göra imorgon. Börja jobba utifrån schemat och bocka av moment efter moment. Målbilden är middagen på Hotel Victoria i Jönköpning tillsammans med taggade Sommartågare. LÄNGTAR.

För att bryta av stress och annat jobbigt, gjorde vi stan med fina vänner ikväll. Barhäng och middag på Bellora. Precis vad som behövdes för att ladda om inför morgondagens prövningar.

Tänk att nästa gång jag skriver ett inlägg är det dan före dan :-)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>