Sving it

 

På träning idag: svingar. Och detta innan klockan slagit anständig tid. 6.30 började jag svingeriet. En timme senare stod jag färdigsvingad och färdigtränad för idag. En dagsstart som inte gick av för hackor. En pttimme på det och jag var mer än redo för frukost. Klev innanför dörren och fick väcka sovande barn! Känns helt ok att ha tränat och jobbat (iaf lite) innan familjen ens slagit upp ögonen.

Med Isak i släptåg blev det sedan jobb efterföljt av lek och glassfika med kompis. Dagen avslutades med pthemmahos. Pthemmahos har nu börjat flytta ut i trädgårdarna. En helt annan sak att träna utomhus. Me like. Därmed inte sagt att jag inte gillar hallar, gillestugor eller förråd. Men det blir bra mycket härligare utomhus. Det kommer att bli en grym träningssommar för såväl klienter som mig själv; känner det på mig:-) Hur känner du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>