Sommar

Idag vinkade jag av mina tjejer på tåget mot egna sommarlovsäventyr. Hur kunde barnen bli så stora? Klarar de sig utan mig. Tydligen. De har ju numer delvis egna agendor för lov och helger. Ännusålänge hänger de iallafall med på de semestrar jag och Henric föreslår. Men vi får se hur länge till…Hursomhelst är tjejerna iväg på lite egen semester emedan grabbarna hänger med mig. Med lite planering och pusslande löser sig ekvationen sommarlovslediga barn och jobb rätt bra. Idag har jag exempelvis jobbat kväll med fysisk pt efter att Henric kommit hem från jobbet och med ptonline på dagen när jag varit ensam med kidsen. Det mesta funkar ju med lite god vilja. Precis som med det mesta i livet alltså. Såsom exempelvis träning :-)

Imorgon blir det egen träning mellan 6.30-7.30. Det eller inget alls. Och då känns det bara helt självklart att det är så det får bli. Rörlighet, benträning och explosivitet står på schemat. Värsta passet. Liksom det mest välbehövliga dito.

Kvällen ägnades bland annat åt löpcoaching i strilande regn. Ljummet sommarregn som rann ner längs kinderna. ett sådant där inbjudande och mysigt regn. Ja, så kan det faktiskt upplevas när en springer. Det är en helt annan sak att vara stillastående eller gående i regnet. Men löpandes är det faktiskt väldigt mysigt. Ända tills en stannar. Då blir det klibbigt, kallt och väldans omysigt. Då gäller det att vara nära en varm dusch. Och som idag, en värmande soppa.

Nu, ett mjukt täcke innan det är dags att lägga järnstänger på axlarna igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>