Frukostcurlande

 

Jag jobbar med att curla mindre. Jag curlar med egentligen allt och alla i min omgivning. Älskar känslan av att underlätta för människor i stort och smått. Gillar nog helt enkelt att vara till lags rent generellt. På gott och ont. När det gäller barnen har jag dock försökt att skärpa mig rejält. Och verkligen aktivt jobbat med detta. I några situationer har jag dock bestämt att jag får fortsätta i ”gamla” vanor. Detta gäller bl.a. frukosten. Alla (vi är ju sex i familjen) får önska sin alldeles egen frukost på vardagarna. (På helgen är det ju buffé som gäller :-)). Idag resulterade det bl.a. i ovanstående två frukostar. De andra hann jag inte med att fota i kaoset som blir när mycket händer på en gång i köket. Men på ena tallriken ligger det bananplättar med hallonkvarg och fruktsallad. Och på den andra bilden återges scrambled eggs, passionsfrukt, melon och smoothie (på avokado, banan, fryst grönkål, mandelmjölk, blåbär, hallon och kvarg). Själv festade jag loss på gröt extra allt.

Dagen har i övrigt ägnats åt businessmöte. Har fått ett riktigt frestande erbjudande. Ett erbjudande som jag måste analysera och överväga i mer detalj innan jag fattar beslut. Såklart. Nu ikväll har allt bara handlat om personlig träning.

Nu är jag faktiskt helt slut. Att få sova känns bara så lyxigt :-). Och än lyxigare är att få vakna upp imorgon för att göra en roadtrip söderöver. Vi ska nämligen hälsa på bästa vänner i Skåne och Nyhamnsläge. Kan inte tänka mig ett bättre ställe att spendera midsommar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>